Kletsen

kletsen-bij-kapper-in-grijpskerke

Verbinden

Interessante, leuke, gezellige en gevoelige of emotionele gesprekken ontvouwen zich in de kapsalon…. Vreugde en leed worden gedeeld. De mens in zijn hele zijn boeit me, verbinding leggen, je zoveel mogelijk afstemmen op je klant.

Innerlijke balans en schoonheid

Vanuit deze verbindende ervaringen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in spiritualiteit en alternatieve geneeskunde… Met de vraag, kan ik mensen wat meer geven dan een mooi uiterlijk? Innerlijke balans en schoonheid verdienen ook aandacht, en hoe mooi is het dan om dat in een combipakket aan te bieden.

Cursussen en verdieping

Veel cursussen hebben me daarin verder gebracht, waaronder natuurlijk de massagecursussen, maar ook aromatherapie en kennis van de Bachbloesems en ook de cursussen Reiki 1 en 2.
Afgelopen jaar heb ik een prachtige opleiding intuïtieve coaching gevolgd bij Chantal Minnaard/Praktijk Norea. De kennis uit deze opleiding zet ik in bij al mijn werkzaamheden in de kapsalon, bij de massages en reikibehandelingen.

In de komende jaren hoop ik mij nog verder te ontwikkelen. En verder met al mijn verschillende soorten klanten hele leuke gesprekjes te hebben!